Sunday, October 12, 2008

MTC...

MTC sau Moldova Training Conference...

deseori mă gîndesc ce face AIESEC încît ne entuziasmează pe fiecare din noi să ne dorim să fim mai buni, să ne vedem în postura de leaderi, să iubim lucrul în echipă, să luăm cît mai mult de la fiecare oportunitate care apare în AIESEC... Şi, în fine, ce face totuşi AIESEC, ca în momentul în care am luat decizia de a pune punct la experienţa mea în AIESEC am realizat faptul că nu voi putea fi impăcată dacă nu mă voi vedea în postura de coordonator de echipă...

Deseori mă gîndesc de ce îmi plac proiectele şi în general lucrurile care vor avea loc pentru prima oară, mă fascinează pur şi simplu... Aşa a fost şi în cazul proiectului MTC... M-a atras această conferinţă doar pentru că e la prima sa ediţie,

hmmm să fii primul, să fie prima echipă organizatorică, să fie primii omuleţi care vor pune bazele la prima ediţie a conferinţei... să fie primul buget, să fie primele vînzări şi parteneriate obţinute, să fie primul mesaj de promovare, primul delegating mail, să fie primul reception ghid, primul(ii) care vei(vor) întîlni primii delegaţi, să fie primii delegaţi... primii facilitatori... primul chair... prima locaţie...  Să fie totul pentru prima oară... asemeni primului pas, primului cuvînt, primei priviri, primului zîmbet, primului sărut, primului succes, primei experienţe în AIESEC...

Iata ce prezintă conferinţa MTC:

Este o conferinţă legislativă, educaţională şi motivaţională care are ca scop oferirea unor traininguri avansate şi o pregătire a ceea ce presupune AIESEC (pentru membrii noi) cît şi pe leadership (pentru membrii vechi), cît şi cunoştinţe ce ţin de cele 5 arii reprezentative din AIESEC MD (talent management, external relations, finance, communication and eXchange).

OC MTC (comitetul de organizare)  este istoria unei echipe formate din 5 oameni bravi şi curajoşi care au răspuns provocării de a fi primii, de a lăsa o amprentă asupra ceea ce peste 7 săptămîni (26-30 noiembrie 2008) va ajunge a fi conferinţa MTC pentru fiecare membru AIESEC MD. Şi aceşti omuleţi bravi sunt:

Diana Mîţă – OC VP Finante, mereu cu zîmbetul pe buze, atentă, în căutare de soluţii şi axată pe rezultate.

Ina Branişte – OC VP Sales, responsabilă, atentă la detalii, punctuală şi creativă.

Alex Chihai – OC VP TM, cel care ne ajută să ne cunoaştem mai bine ca echipă, foarte comunicativ şi mereu gata să vină în ajutor.

Valentin Jora – OC VP Communication, aduce dispoziţia şi voia bună în echipă, este persoana care intervine la momentul, locul şi timpul potrivit.

Angela Gîlcă – OCP MTC.

Astfel, echipa MTC e o echipă formată din membri dinamici, entuziaşti, cu o dorinţă nespus de mare de a organiza o conferinţă deosebită pentru AIESEC MD, o conferinţă care se va întipări în mintea fiecărui membru din AIESEC MD.

Aceasta şi este provocarea de a fi primul la  conferinţa la care toate vor avea loc pentru prima oară-primul OC, primii delegaţi, primii AIESEC-ri care vor scri istoria primei conferinţe MTC la prima sa ediţie.

No comments: