Thursday, February 19, 2009

Sunt clipe...


Sunt clipe de fericire-clipe în care eşti mai aproape de ceruri, de intensitatea vieţii, de  dinamism, de spiritul celui ce învinge.
Sunt clipe de iubire-clipeîn care eşti mai aproape de dragoste, de cîntec şi poezie, de magia iernii şi visarea primăverii.
Sunt clipe de dor-clipe  în care eşti  mai aproape de amintire, de locuri pitoreşti, de casă şi părinţi, de cei dragi ţie.
Sunt clipe de izbîndă-clipe în care eşti mai presus de tot şi toate, de un discurs  reuşit, de un scop realizat, de depăşire a propriilor tale limite.
Sunt clipe de singurătate-clipe în care eşti mai aproape de tine, de gînduri şi reflecţii, de ceea ce-ţi doreşti, de modul în care te percepi pe tine.
Sunt clipe pe care le trăim cu toţii, unele mai reuşite altele mai puţin, sunt clipe care ne colorează viaţa, sunt clipe care ne fac să fim ceea ce suntem.
Sunt clipe, secvenţe ce  apar şi dispar la  fel de repede.

Te-ai  gîndit la  clipele tale?

Ale mele sunt colorate, uneori pestriţate, alteori de culori intense, iar uneori de culori şterse, mai sunt clipe pline de răceală, altele pline de căldură, sunt şi clipe de răceală îmbinată cu clipe de căldură...
Sunt clipe, clipe care doresc să le trăiesc doar alături de tine,
clipe care ma fac să uit de plictis, clipe care mă  entuziasmează, clipe în care adulmec senzaţia de libertate...

Ale  tale clipe cum îţi colorează viaţa???

No comments: